21 mar 2009, 13:09

Диря 

  Poesía
376 0 4

 

 

 

ДИРЯ

 

От сто врати една ще се отвори.

От сто души една ще ме превземе.

От сто жени една гради затвори -

да плени свободата ми без време.

 

Пред сто пътеки се спирам.

От тях избирам тайно една.

По нея оставам невидима диря.

По нея ще срещнем с тебе деня.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??