20 may 2012, 15:20

Диря 

  Poesía » Otra
595 0 0

                              Бавно нижат се нощи, дни!

                              Изнизват се, трупат години!

                              Тъжни - мрачни, бели и черни!

                              Утрини - слънчеви по детски игриви!

                              Вечери лунни и звездно-палещи!

                              Преваля животът!

 

                               Детето ми, вече жена, пак казва ми "мамо"!

                               Синовете и малки мъже, диря оставят!

                               Път ще градят!

                               И нижат се дните!

                               По пътя вървя и търся следа, светлина!

                               Боже, сили ми дай, лъч топлина!

                               Срещу целия свят ще застана!

                               Любяща и жива! Щастлива!

                               Диря ще има! Път, светлина!

 

                               Бавно нижат се нощи и дни!

                               Трупат години!

                               Боже, по-добри! 

© ДАНИЕЛА РАЙКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??