11 ago 2015, 20:26

Дишам 

  Poesía » Otra
498 0 2

Само минавам.
Не притежавам.
Не моля.
Не искам.
Само минавам.
Събрала съм листове, жълти.
Не пиша по тях, те са мъртви.
Не нося утеха, само наслада.
Поредната грешница, изгоряла на клада.
Не съм жертва, не, просто съм истинска.
Боли ме плътта и душата скимти ми.
Мисълта ми безсънна е, а сърцето гори ми.
И съм вплетена плитка, и съм нежно присъствие,
и съм лятна и зимна, и желано отсъствие.
И съм толкова себе си, колкото мога.

Пак се раждам в тази нова утроба.

© Ле Бед Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??