3 jul 2007, 9:42

Дишам. Спирам. 

  Poesía
560 0 6
Дишам. Спирам.
Светът се върти.
Дишам. Спирам.
Капят горещи сълзи.
Всичко е същото.
Нищо, че толкова боли.
Всичко е същото.
Обременено от лъжи.
Дишам. Спирам.
Няма да се върнеш ти.
Дишам. Спирам.
Ех, ако има бяла магия,
която при мен да те задържи.
Всичко е същото.
Птичките сладкогласно пеят.
Всичко е същото.
Хората, щом си отиде любов,
се опитват да оцелеят.
Дишам. Спирам.
Виждам те да крачиш до нея.
Дишам. Спирам.
Не съм сляпа. Не ме обичаш.
Мога да го преодолея.
Всичко е същото.
И вчера, и днес - пак съм сама.
Всичко е същото.
И аз съм същата жена.
Дишам. Спирам.
Не мога да живея без теб.
Дишам... дишам... дишам.
Ех, животът е  по-сладък,
дори и от теб.

                                                                                05г.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??