1 ago 2009, 0:23

Дишаме с желание да се обичаме 

  Poesía » De amor
492 0 0

Спокойствието е чистата любов.

Здравето от щастие се усмихва.

Смехът и настроенията ни

в нежност си подаряват свобода.

Наслаждават се на вълнението,

живи сме.

Дишаме с желание

да се обичаме.

Сила се ражда винаги за нас

да има топли прегръдки.

Смислени и незабравими

емоции.

 

                                                                                                Г.Ф.Т

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??