Спокойствието е чистата любов.
Здравето от щастие се усмихва.
Смехът и настроенията ни
в нежност си подаряват свобода.
Наслаждават се на вълнението,
живи сме.
Дишаме с желание
да се обичаме.
Сила се ражда винаги за нас
да има топли прегръдки.
Смислени и незабравими
емоции.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены