Дива и щастлива!
Не съм просяк,
за да моля за любов.
Не съм луд,
за да крада чужда такава!
Не моля за секс и ласки,
та аз ги раздавам.
Но те искам цялата,
без да те притежавам!
При мен идваш ти...
а бягаш все накрая,
с несигурността си
всички изцяло изуми.
Ръцете ми кървят
от опити да те погаля,
като кактус си настръхнала
със своите бодли.
Мъж съм!
Не играя на зар!
Ловец и стрелец съм!
Не те искам като дар!
Не те искам и лесна!
Такава винаги
мога да тресна!
Искам те дива и щастлива!
Две хубави топли очи,
щом сутрин видиш в огледало,
знай, това си ти
и твоето единно цяло!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
от опити да те погаля,
С жена ти сте щастливци!!! Аз някъде съм пропуснала това тук, но си
наваксвам!!! 6+