25.06.2008 г., 11:33 ч.

Дива и щастлива 

  Поезия » Любовна
697 0 8
 

Дива и щастлива!

 

Не съм просяк,

за да моля за любов.

Не съм луд,

за да крада чужда такава!

 

Не моля за секс и ласки,

та аз ги раздавам.

Но те искам цялата,

без да те притежавам!

 

При мен  идваш ти...

а бягаш все накрая,

с несигурността си

всички  изцяло изуми.

 

Ръцете ми кървят

от опити да те погаля,

като кактус си настръхнала

със своите бодли.

 

Мъж съм!

Не играя на  зар!

Ловец и стрелец съм!

Не те искам като дар!

 

Не те искам и лесна!

Такава  винаги

мога да тресна!

Искам те дива и щастлива!

 

Две хубави  топли   очи,
щом сутрин видиш  в огледало,
знай, това си ти
и твоето единно цяло!!!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??