11 may 2006, 23:02

Джакпот 

  Poesía
925 0 4
Какво сме - сенки, отражения
или едно голямо нищо,
захвърлено във ъгъла на времето?
Светът е претоварен от излишъци
и всеки в огледалото си влюбен е.
Светът е болен, но няма карантина.
От скука ще умре... и суета...
Рогатия ни води към казиното
с 12 сребърника.

Джакпот - вечността.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??