3 jul 2012, 13:24

Джи Ес Ем 

  Poesía » Otra
545 0 0

Нещастие ме сполетя –

загубих своя Джи Ес Ем.

Какъв кошмар, каква съдба,

той бе най-близкият до мен.

 

Сега самотен съм в света,

не мога вече да говоря.

Остана ми една тъга,

корема с нож ще си разпоря.

© Кирил Кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??