2 dic 2006, 0:25

днес 

  Poesía
525 0 4
Днес те обичам и ти вярвам,
днес те желая, копнея...
Днес ти си всичко, и аз обичам,
във прегръдката ти да живея.
Днес е любов и жаравата топли,
с топлината на твоите длани.
Утре не зная, ще мога ли...
да обичам със същите думи.
Любовта ми расте с часове,
а когато попитах...докога...
ти ми каза, че някога си отива.
Не искам, да си тръгва, точно сега!
Утре е много далече...все още.


© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??