12 feb 2012, 12:42

Днес 

  Poesía » De amor
833 0 1

 

  Днес

 

ЛЮБОВТА със вино

               отпразнувай!

Повесели се,

                   полудувай,

че бързо времето

            отива,

не връща се!

Във спомени

         застива!

 Спомен нямаш ли

                от младостта,

зле ще бъдеш

                  в старостта!

 

© АНГЕЛ САВОВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??