21 jun 2015, 19:40

Днес ... 

  Poesía
350 0 1

 

 

... дойде отново лятото,

неусетно, със дъжда ...

Вярно, зелени са листата,

но мокри, свели са чела.

По тях -

сълзите на душата ми ...

оставящи една тъга

за времето отминало

и надеждица една

за това, което идва -

да е по-добро, по-светло

от преживяното до днес,

някак да се повтори детството,

когато всичко беше "йес",

когато всичко бе любов

и нямаше раздели,

а лятото беше зов

като днес - за къде ли ...?

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??