30 nov 2017, 18:37

Днес съм различен 

  Poesía » Filosófica
546 1 1

С явни... задъхани мисли
като в огън посягам.
Бездънни... и остри въздишки
в тъмното тихичко лягат.
Не спирам да викам...
Подгонен от трудни надежди,
не мислех че мога,
но страстно разкривам
заплетени в облак кроежи...
Не спирам да искам...
Безкрил, но развързан
се взирам до сълзи
на тъмното минало в края.
Не знаех че мога,
но днес съм различен -
искам... и виждам... и зная...

© Пламен Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, човек много неща вижда, връщайки се след време в миналото. Хареса ми!
Propuestas
: ??:??