30.11.2017 г., 18:37 ч.

Днес съм различен 

  Поезия » Философска
545 1 1

С явни... задъхани мисли
като в огън посягам.
Бездънни... и остри въздишки
в тъмното тихичко лягат.
Не спирам да викам...
Подгонен от трудни надежди,
не мислех че мога,
но страстно разкривам
заплетени в облак кроежи...
Не спирам да искам...
Безкрил, но развързан
се взирам до сълзи
на тъмното минало в края.
Не знаех че мога,
но днес съм различен -
искам... и виждам... и зная...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, човек много неща вижда, връщайки се след време в миналото. Хареса ми!
Предложения
: ??:??