8 feb 2017, 23:33

До дъно! 

  Poesía » De amor, Verso libre
1086 5 3

Две чаши в шкафа.

Отваря се една врата

.... И две сърца.

Женски ръце измиват чашите,

Мъжки - ги пълнят с вино.

Две пълни сърца в леглото

И две пълни чаши на масата.

Едната чаша намалява по-бързо от другата,

Едната любов - също.

Две празни чаши на масата,

Едната непотребна.

 

Равносметката:

Една разбита чаша,

Две разбити сърца,

Две цели гордости.

© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??