8.02.2017 г., 23:33 ч.

До дъно! 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
1085 5 3

Две чаши в шкафа.

Отваря се една врата

.... И две сърца.

Женски ръце измиват чашите,

Мъжки - ги пълнят с вино.

Две пълни сърца в леглото

И две пълни чаши на масата.

Едната чаша намалява по-бързо от другата,

Едната любов - също.

Две празни чаши на масата,

Едната непотребна.

 

Равносметката:

Една разбита чаша,

Две разбити сърца,

Две цели гордости.

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??