6 may 2007, 11:44

До гроб 

  Poesía
652 0 3
Било е всичко лъжа - от момента,
в който започна нашата любовна игра.
Ако не се разделим, това до гроб ще продължи.
Ако един от друг не се отдалечим,
таз' игра ще ни измори.

Ти искаш ли до гроб
да носиш туй тежко бреме?
Все пак сме още млади -
имаме още много време!

Ще сложа вискока стена пред моето сърце,
за да не го достигнеш ти - било с любов, било с ръце
и да не сложиш невинното, моето,
до злото, прокълнатото твоето!

Внимавай! Недей да взимаш и мене в гроба,
аз искам още да живея.
Не умирай, просто си тръгни,
за да мога мъничко да се посмея.

© Мария Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??