28 sept 2008, 18:58

До края 

  Poesía
439 0 4
 

                 ДО КРАЯ

 

                    

Говорят била си любовница.

Прескачал съм ти сянката в мрака.

Душата ми галиш, Чаровнице.

И нека града - врана да грака.

                       

 

                       За тебе ще влезна във ада.

Ще откупя двадесет мига блажени.

От рая щастие ще открадна.

 

... Само до края да бъдеш с мене!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??