Sep 28, 2008, 6:58 PM

До края 

  Poetry
445 0 4
 

                 ДО КРАЯ

 

                    

Говорят била си любовница.

Прескачал съм ти сянката в мрака.

Душата ми галиш, Чаровнице.

И нека града - врана да грака.

                       

 

                       За тебе ще влезна във ада.

Ще откупя двадесет мига блажени.

От рая щастие ще открадна.

 

... Само до края да бъдеш с мене!

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??