12 mar 2017, 13:11

До края 

  Poesía
798 0 2

До края

 

Преминат ли
възбудата,
сластта, страстта,
екстазът,
унасям се
отново влюбено,
във твоите
виражи.

 

Обменям мисли
с другите,
шегувам се и
споря.  
Спортувам, 
слушам музика.
                                
Без теб животът                    
не е
невъзможен.

 

Опитвах се
да те изтрия,
но ти си тъй
невидима!

 

И онзи сън
е истина!

 

До края с теб

 

ще пишем
стихове.

 

© Иван Бърдаров 2016. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??