19 abr 2013, 7:54

До края 

  Poesía » De amor
541 0 1

Ще ти свиря на китара

и мотора ти ще яхна.

Ще бъда вечно млада

и усмихнато прекрасна.

 

Ще се лея като песен

и като вода ще тичам.

Ще бъде странно лесно

до живот да те обичам.

© Камелия Виденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??