23 may 2016, 19:19

До любовта ми 

  Poesía » De amor, Filosófica, Odas y poemas
690 1 2

С друг съм, любов.

Прави са някои, като казват, че е на инат, ти не гледай, че отричам.

Онези, пеперуди в корема - заминаха си с тебе, появи ли се той - няма и спомен от тях.

Закрачи ли към мене той, усмивка се появява на лицето ми, но не от вълнение, а по задължение.

В разминаването ни с тебе има повече любов и копнеж, отколкото в целувките ми с него.

Не си мисли нещо грешно за мен, навярно ще се зачудиш защо съм с него.

Ха-ха, няма, защото не те интересува, но ще ти отговоря така, както си представям този диалог в главата.

Обичам го, любов, така е.

Как да не обичаш човек, който иска да е до теб и прави всякакви усилия за да те направи щастлива.

Обичам го, може би като брат.

Обичам го, може би като приятел.

Обичам го, но не съм влюбена в него...

© T.Н. Todos los derechos reservados

До ''бившия'' ми любовник и приятел

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви, Теодор!
  • Интересно и различно е. Има смисъл и дълбочина по свой начин.
    Ще ми се да прочета още от теб.
Propuestas
: ??:??