15 feb 2009, 22:02

До мен да си 

  Poesía
711 0 6

Нали разбрахме се, за кратко?
Дори разбрахме се - веднъж.
Любовна страст във време кратко,
а чувствата - стихиен дъжд.

 

Е, казахме си, без причина -
каквото стане - всичко е за миг.
Омайна страст в очите сини,
а в устните - сподавен вик...

 

Отново път... Отново мрак...
Изпитваш чувствата, любима.
О, скъпа... Искам пак,
до мене да си. Да те имам!

© Христо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??