23 mar 2014, 21:30

До моите синове 

  Poesía
431 0 0

 

 

Когато родих синове,

изпълни се с любов майчино сърце!

С баща им решихме - всичко от нас

да дадем, за да пораснат големи

Мъже, с които да се гордеем!

 

С напътствия и съвети в дните,

изнизаха се и годините.

 Сега пораснали са те,

 но има още какво да се даде.

   Животът както знаем е дълъг,

понякога кратък,

поднася изненади от всички страни.

Едни лоши, други добри.

 

Затова продължаваме с наш'те съвети,

докато пораснат и разперят криле

към други по-нови и тайни светове.

 

Летете, мои деца, жънете в радост и тъга.

Докато постигнете в живота си целта.

Тогава ще вдигна гордо глава и ще кажа:

 

„ТОВА СА МОИТЕ ДЕЦА”

 

 

 

© Виолета Денчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??