29 sept 2018, 8:37

До моята приятелка 

  Poesía » Verso libre
395 0 0

Отново има щастие в твоите очи,

мислиш за него от далече личи.

Виждам те отново на седмото небе,

отново радост има в твоето сърце.

Цялата блестиш във вълшебна красота

щом видиш неговата усмивка.

© Гълъбчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??