Как не ви е срам!?!
Грабители!!!
Да ровите в душите на поетите!!!
Да късате и хвърляте без свян,
най-ценното богатство на душата!!!
Аз питам!!!
Кому е нужно това сквернение?!?
И кой щастлив се чувства от това?!?
Да поругава чуждото творение,
без милост и без чест, сега!!!
Смирете се и се покайте...
За прошка се молете вие
и стореното зло осъзнайте,
извинете се, за да ви простим и ние!
© Деси Инджева Todos los derechos reservados