Събудих се на сутринта
и есента ми подари усмивка!
И есенната красота,
на слънцето прощалната милувка!
Поисках да я задържа
със цветовете си така красива…
Златиста, цветна – небеса
от тонове като една палитра.
Докоснах есента с ръка
и със сърцето силно я почувствах!
И тая есенна тъга
във стиховете си аз нарисувах.
До следващото лято там
ще грее в цветовете си красиви.
Ще се любувам дълго знам
във утрините тихи, мълчаливи.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados