Да се докоснеш до сърцето на някого,
означава твоето да затупти по силно,
да заблестят искри в очите ни
и понякога да има искрица в сърцето
от щастлив миг.
Когато се докоснеш до сърцето му,
разбираш неговите неволи, грешки,
вземаш живота му в свои ръце
и го живееш, все едно е твой.
Докосваш се до него само с мисъл,
но когато знаеш, че до теб има
човек, на когото можеш да разчиташ,
или някъде там ще намериш такъв,
сърцето ти започва да тупти още
по-забързано.
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados