20 sept 2017, 23:34

До теб 

  Poesía » De amor
1314 1 6

Да се сгуша до теб
като кестена в скута на топлата шума
и циганско слънце да пием,
да съм есенно тиха и шумна
до ранни зори...
когато захласнати лудо в роса се опием.

 

Galaxi

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??