26 abr 2018, 8:56

До тук 

  Poesía » Otra
311 1 0

Аз бях до тук,
то е пределно ясно.
Раните ми от твоя  нож –
още са пресни.
Да си подъл и зъл-
днес е модерно,
/на това ръкопляскат ти/.
Някои са се вманиачили,
а аз съм израстнала.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??