Иконо Българска,
поведи ни, дай ни сила!
Ние сме времето.
Ние сме бъдещето.
Лъвът е веч′ събуден.
Окови троши
с плам в очите.
Ревът му ечи,
изпълва с надежда
и устрем сърцата.
Поведи ни!
Свили ръце в юмрук,
синджира да скъсаме.
За да има България!
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados