Добрите хора не умират
А този свят е твърде малък
Любов за тях не се побира
затуй животът им е кратък
Добрите хора
си отиват
тъй твърде рано
и без време
Но ще са по добре
оттатък
където никой няма бреме
Отиват в свят добър еднички
Там няма тягост и неволя
Тях в тоз живот не ги разбират
но там повярвай е за всички
Добрите хора не умират
26 0 2 012
поклон пред паметта и
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados