28.02.2012 г., 13:00 ч.

Добрите хора не умират 

  Поезия » Друга
9059 1 0

Добрите хора не умират

А този свят е твърде малък

Любов за тях не се побира

затуй животът им е кратък


Добрите хора

си отиват

тъй твърде рано

и без време

Но ще са по добре

оттатък

където никой няма бреме


Отиват в свят добър еднички

Там няма тягост и неволя

Тях в тоз живот не ги разбират

но там повярвай е за всички


Добрите хора не умират


                                        26 0 2 012

             поклон пред паметта и

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??