Добрите момчета не правят така.
Само когато е нужно убиват...
Не оставят къвящата тежко сърна
да лежи във горчивата хорска коприва,
те намират бистър поток,
да поеме кръвта и в сърцето си,
ти не бива да бъдеш жесток –
ще изцапаш ненужно ръцете си...
Добрите момчета не правят така.
Те са нежни палачи, когато убиват,
стрелят право в сърцето стрела –
и никога, никога не уцелват накриво...
Ти не бива да казваш, че напразно боли,
добрите момчета не правят така,
гледай право в съдбата със сухи очи
и забивай думите с твърда ръка,
добрите момчета не правят така –
не прегазват непризнати обещания,
но добрите момчета не променят света,
не завъртат земята с признание,
добрите момчета не правят така...
© Евкалипт Todos los derechos reservados
не прегазват непризнати обещания,
но добрите момчета не променят света,
не завъртат земята с признание,"