8 may 2016, 9:25

Добро и зло 

  Poesía » Filosófica
803 0 0

Доброто и злото– ръка за ръка–

намират подслон във всяка душа.

И денем, и нощем не знаят покой:

кой ангелът днес е, а дяволът– кой?

 

Макар че е ангелът дяволски брат,

откакто създаден е грешният свят,

по Божия воля не носи вина.

Но дяволът носи... нали е с рога!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??