15 abr 2006, 23:47

Добро утро 

  Poesía
1453 0 3

На снимката ти гледам те в очите,

с усмивка вечер ти желая лека нощ,

а сутрин ставам с радост в гърдите:

"Добро утро, Вени," -

изричам го изпълнен с мощ.

Макар не всичко да е светло, ясно,

за мен си светъл лъч в тъмнина.

Нощта се сменя, ден приижда -

пристъпваш ти като зора.

И пак е ден, зареждащ ме с надежда,

но този ден не е обикновен.

Изпълваш ме с радост, обич нежна,

не мога да те видя, но си вътре в мен.

На тебе аз дължа неимоверно много,

за сладките минути с теб,

за любовта, която в мен разпали,

за щастието да се чувствам пак човек.

Прекрасно е да си обичан, да чувстваш,

че за някой си значим.

С любимия да бъдеш атомна частица

в един съюз свещен, неразрушим.

Аз знам ти може би преследваш много цели,

но знай до тебе аз ще бдя.

В трудност ще съм ти опора,

А в радост ще се веселя.

 

 

 

© Марин Донев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??