http://vbox7.com/play:983dadae
Добро утро, любов... :)
Добро утро, любов, човешко свято вълнение,
лебедов стих от нечия влюбена песен,
от танц Нестинарски омая, вдъхновение
от испанска китара в златото на късната есен.
Добро утро, любов, нежна страст гълъбича,
на влюбени гълъби, сгушени там, до комина.
Добро утро, любов, виж - слънце вече наднича.
Любов, ти никого в този живот не подмина.
Добро утро, любов, толкова силна и нежна.
Добро утро, добре си ме срещнала в новия ден.
Любов, толкова чиста и така белоснежна,
оживяла със утрото отново във мен.
ЕТ МАЧИБО - 2008 г
© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Todos los derechos reservados