2 нояб. 2008 г., 12:44

Добро утро, любов... :) 

  Поэзия » Другая
7729 0 6

     http://vbox7.com/play:983dadae                      

 

 

 Добро утро, любов... :)

 

Добро утро, любов, човешко свято вълнение,

лебедов  стих от нечия влюбена  песен,

от танц Нестинарски омая, вдъхновение

от испанска китара в златото на късната есен.

 

Добро  утро, любов, нежна страст гълъбича,

на  влюбени гълъби, сгушени там, до комина.

Добро утро, любов, виж - слънце вече наднича.

Любов, ти никого в този живот не подмина.

 

Добро утро, любов, толкова силна и нежна.

Добро утро, добре си ме срещнала в новия ден.

Любов, толкова чиста и така белоснежна,

оживяла със утрото отново във мен.

 

 

ЕТ МАЧИБО  -  2008 г

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??