7 ago 2013, 8:35

Добър вечер, тъга... 

  Poesía » Del paisaje
470 0 5

 

Добър вечер, тъга...

                          

Днес вечерта е тъжна и самотна

като жена останала без ласки,

без цел и без мечти в Живота,

с надеждата- да оцелее някак си...

 

И Слънцето след малко ще изчезне

забързано да освети Оттатък,

но миг преди напълно да залезе

към вечерта отправя поглед кратък,

 

но пълен с обещание...Ех колко

е лесно щастието да планираш

ако си сигурен, че всяка обиколка

от гравитацията ти е гарантирана!...

 

...Но как сега, в нощта безлунно-тъмна

ти скъпа можеш да ми обещаеш,

че с Любовта си утре ще осъмнем-

когато ти...

                    ...ще съмне ли не знаеш!...

 

Коста Качев

© Коста Качев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??