Добър вечер, тъга...
Днес вечерта е тъжна и самотна
като жена останала без ласки,
без цел и без мечти в Живота,
с надеждата- да оцелее някак си...
И Слънцето след малко ще изчезне
забързано да освети Оттатък,
но миг преди напълно да залезе
към вечерта отправя поглед кратък,
но пълен с обещание...Ех колко
е лесно щастието да планираш
ако си сигурен, че всяка обиколка
от гравитацията ти е гарантирана!...
...Но как сега, в нощта безлунно-тъмна
ти скъпа можеш да ми обещаеш,
че с Любовта си утре ще осъмнем-
когато ти...
...ще съмне ли не знаеш!...
Коста Качев
© Коста Качев Всички права запазени