15 sept 2012, 10:30

Дочух край мене птица 

  Poesía » Otra
557 0 2

Дочух край мене птица

 

Дочух край мене птица,

моя глас дочу и тя.

Бях за нея непозната,

но тя ме погледна и запя.

 

Запях и аз.

Песента ми се разнесе.

Завъртя се, залюля се

и тръгна като песен.

 

Погледна птицата в мене,

навярно ме позна.

Изви гласа си нежен

и с мен запя.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??