11 ago 2010, 10:53

Докато ме галиш 

  Poesía » De amor
695 0 2

Щом гушна тялото ти с ръце,      

чувствам истински живота.     

Ако само остане моето сърце,    

подарявам тялото си на смъртта.    

Моля ти се, давай ми  живот.    

Докато ме галиш с любов.        

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Влюбено-да и изпълнено с чувства, но дотам с хубавото в стиха!Постарай се повече .....!
  • Приятно и влюбено
Propuestas
: ??:??