27 sept 2007, 8:44

ДОКАТО МЕ ИМА 

  Poesía
443 0 0

           БУЙНИ РИТМИ,
           ЗВУЦИ НА КИТАРА,
           И НОЩТА  КРАСИВА
           ТИХО, ТИХО
           ЗВЕЗДЕН МИГ  ПРЕСПИВА..

          ЛЕТИ, ЛЕТИ,
          МИГ, ЕХ, С  ПЕСЕНТА,
          ДОКАТО МЕ ИМА,
          ЩЕ ТЕ ГРЕЕ
          С НЕЯ ОБИЧТА...         
                                         

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??