10 jul 2008, 20:54

Докато те търся 

  Poesía » De amor
622 0 5

Скрий ме в твоите очи,

завий ме в лепкава мъгла...

Аз зная колко много те боли

и как съдбата ни излъга!

Твоят път осеян е с бодли,

а моят - с глухи сенки...

Светът безкористно ни заличи

във сивотата си проклета.

Ръцете ми - катранени -

престанах да се кръстя...

Сърцето ми не ще се вкамени,

докато луда и изгубена те търся!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??