20 jun 2015, 20:04

Докоснат от слънцето 

  Poesía
527 0 0

В навечерието на жаркото лято

и луната задкулисно се смее,

а небето е ангажирано и когато

топлината нощем тихо тлее.

 

Изчезна планинският леден дъх

и допира топлият морски звук,

сега и чувствата са на самия връх,

а любовният път вече не е сух.

 

В навечерието на нашето лято

една целувка какво ти коства

и между птиците, в своето ято –

да усетим слънчево докосване.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??