1 jun 2007, 14:39

Докосвай ме 

  Poesía
1012 0 1
Докосни ме и не питай
искам ли това.
Докосни ме, запали ме,
Само ти го можеш, знам това.

Целуни ме, прегърни ме,
дълго чаках любовта.
Пожелай ме, всичко мое
твое ще е на мига.

„Искам те" - ще ти прошепнa,
твойто име ще крещя.
Искам да ме любиш страстно,
всичко ще ти позволя.

И цяла нощ люби ме,
не, не спирай,
искай ме и след това,
обичай ме, бъди в сърцето любовта.

Докосвай ме, прегръщай ме,
целувай ме и пожелай ме.
Запали ме, твоя съм сега,
от дълго време чакам аз това!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??