Jun 1, 2007, 2:39 PM

Докосвай ме 

  Poetry
1013 0 1
Докосни ме и не питай
искам ли това.
Докосни ме, запали ме,
Само ти го можеш, знам това.

Целуни ме, прегърни ме,
дълго чаках любовта.
Пожелай ме, всичко мое
твое ще е на мига.

„Искам те" - ще ти прошепнa,
твойто име ще крещя.
Искам да ме любиш страстно,
всичко ще ти позволя.

И цяла нощ люби ме,
не, не спирай,
искай ме и след това,
обичай ме, бъди в сърцето любовта.

Докосвай ме, прегръщай ме,
целувай ме и пожелай ме.
Запали ме, твоя съм сега,
от дълго време чакам аз това!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??