16 mar 2008, 15:25

Докосване до теб... 

  Poesía » De amor
892 0 18
                   парнар (Пламен Парнарев) & Djein_Ear (Джейни)

Потъвам
сякаш
в свят
различен.
Далеч
от сенки.
И мъгли.
Небето ти
да стигна –
в теб потичам,
сънувала
до теб
липи…


Едно докосване,
събрало
дъха
от двете ми ръце
с предпролетните стъпки
на сърцето.
Едно докосване…
И в мен вали.

Вали
цветът на тази пролет.
С бездомен вятър
и звезди.
Едва надвесена
луната,
потъва в моите
очи.

В поникнал
от брези
следобед
тактува щъркелът
със клюн
любовната си серенада
в зелено-пролетния сън.

Едно докосване
до пролет,
облякло моето лице
в сърдечен теменужен
поглед.
Едно докосване
съм.
В теб…



© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??