Докосваш ме
Вървим един до друг, пръстите ни се огряват и докосват...
Докосвам те за миг... и погледът ти заглушава моя вик...
Не питай... страст и болка... устните ми пак треперят,
Искат да прошепнат... да говорят... прегърни ме със очи,
Докосни ме нежно... подари ми с длани извор...
Заглуши вика ми, с непорочна... вяра и любов...
Устните ти пак говорят... дъжд от капки и сълзи...
Ръцете ти отново ме докосват... и ликуват, обич моя...
Дланите си ти протегна... докосваш ме... и... превърна ме в река.
Юлиано
© Юлиано Кръстев Todos los derechos reservados
Привет!